Background

Create your own banner at mybannermaker.com!

Saya Hargai Awak Semua..

Thursday, March 31, 2011

Wednesday, March 30, 2011

Tempahan Dari Kak Has untuk anaknyer..:)


Happy Birthday to u..Happy Birthday to HARIZ..Happy Birthday to u....:) Terima Kasih Kak Has..

Repeat Order from Puan Bisyaarah...:)


Gift ni Puan Bi tempah khas untuk pelajar-pelajar hubby dia..Pelajar yang dapat 8A sempena keputusan peperiksaan SPM yang lepas...TQ...

Tuesday, March 29, 2011

Tempahan Macaron dari Meru Raya...


Tempahan ni dari Meru Raya..Nama?...tak tanya huhuhu...apa-apa pun terima kasih banyak-banyak..:)

Repeat Order from LIN....TQ Lin


Lin Order lollipop dan strawberry chocolate untuk makan-makan..:) 

Monday, March 28, 2011

Wednesday, March 23, 2011

Macaron dan Nutty Chocolate - Order by Zue (Pejabat MARA)



Banyak kisah disebalik semua ini..huhuhu kan Zue..kan Zue...By the way..segalanyer telah selesai..:) Terima Kasih yer Zue... Harap Zue suka...:)

Thursday, March 17, 2011

Assorted Chocolate Design and Filling



Ini untuk jamuan makan-makan di kuliah UiTM minggu ni..hehehe Prof. dah bising tuntut chocolate...:) Sambil-sambil tu leh promosi kat kengkawan yang dah sibuk bertanya jugak.. Coklat ini semua berinti pelbagai jenis kekacang...

Monday, March 14, 2011

Repeat dan repeat lagi dari RIN...:)


Kali ini Rin nak kasi pada pelajar-pelajarnyer yang dapat 'A' dan yang lulus dalam subjek dia..keputusan mid sem exam...TQ Rin...

Sunday, March 13, 2011

POP Pretzel dipped with Chocolate...


Ini gara-gara cuti la ni..macam-macam idea yang kuar nak direalisasikan walaupun dah lama terfikirkannyer..hehehe..Jadi mari la..sape..sape yang nak tempah PRETZEL ni untuk makan-makan mahu pun Gift..sila la...Pretzel ni jugak boleh digantikan 'STICK' untuk lollipop. Pilihan design boleh ditengok di sebelah kanan site yer...


Thursday, March 10, 2011

Wednesday, March 9, 2011

JUST MARRIED..Strawberry & Marshmallow Chocolate....:)


Meh makan yang ni lak..aritu sajer jer teringin nak kawinkan strawberry, swiss roll dan marshmallow ni...Yummy...Nak buat GIFT???? boleh ajer...:) order la...

POP Marshmallow Chocolate with stick or without stick..


Ini Marshmallow chocolate dan white chocolate..JOM CUBA...untuk Door Gift pun comel jugak..:)

POP STRAWBERRY Chocolate


JOM makan STRAWBERRY celup coklat lak...:D Nak makan saja-saja pun boleh...nak buat gift untuk orang yang tersayang pun boleh....

"Perisa Strawberi....My favorite..." bak kata Usop..Hantu Kak Limah...hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...