Background

Create your own banner at mybannermaker.com!

Saya Hargai Awak Semua..

Monday, November 14, 2011

Bumble Bee - Tempahan daripada Kak Has..





Ini khas untuk birthday anak Kak Has yang nak dibawa ke tadika dan lollipop ladybird jugak...:) TQ yer

Friday, November 11, 2011

Macaron buat Anith, Alor Setar Kedah....



Ini buat ibu mengandung ni..teringin katanyer..:) Macaron with Spesial Box..TQ yer..:)

Monday, November 7, 2011

Sponge Bob buat anak bongsu ku...:) Versi 1


Happy Birthday sayang..:) 
Surprise untuk anak saya ni...tapi lum habis deco lagi...hehehe, Moist Chocolate kek ni nak di bawa ke Tadika nyer nanti lepas dah ready semuanyer..:)

Jadi tuk customer yang berminat bolehla tanya-tanya kat saya nanti yer...cuba request cartoon apa yang dikehendaki..kalau ok saya maklumkan...:)

Untuk kek ini berat adalah 2 kilo ke atas sahaja yer..:) 

Dipped Apple Hantaran - Tempahan daripada Zura OUM....





Pralines Chocolate tu tuk makan-makan..katanyer...:) TQ Zura... 

Apam Ladybird & Apam Polka Dot

Ipoh Molten Lava Cake - Tempahan daripada Afizah...


Akhirnyer siap jugak Lava Cake budak Apijah ni..selepas beberapa kali tertangguh..huhuhu  TQ..:)

Saturday, November 5, 2011

Pralines Chocolate - Tempahan daripada Faizzatuliana



TQ..Jumpa Esok yer..:)

Lollipop Chocolate, Pop Crunchy & Macaron - Tempahan daripada Kuala Kangsar......


TQ yer...Akak dah tak ingat nama dah..huhu..

Macaron, tempahan daripada Rin - Taman Meru..


3 kotak macaron ditempah oleh Rin untuk Raya Haji ni..TQ yer...:)

Cream Puff & Cheese Cake with Choc Ganache Topping - Tempahan daripada Puan Bisyaarah...


TQ yer...:)

Red Velvet Cake - Tempahan daripada Kak Wa, UTP Lagi...TQ yer...




Terima kasih bebanyak yer Kak Wa...support Maria..:)

Lollipop Chocolate - Tempahan daripada Yani...


Rakan opis ni..TQ yer Yani....

Tempahan daripada Syafiqa...


TQ yer..:)

Macaron


Lupalak nak tanya nama..huhuhu TQ yer...:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...