Background

Create your own banner at mybannermaker.com!

Saya Hargai Awak Semua..

Sunday, July 22, 2012

HAMPER RAYA SERENDAH RM29...


Alhamdulillah...:-)

Alhamdulillah...selepas semua dugaan dilalui..akhirnya arini saya berjaya menamatkan Master saya...syukur sangat...dua setengah tahun berhempas pulas berulang ke UiTM Shah Alam...melalui pelbagai dugaan termasukla kereta rosak la..terlepas train la..teksi tak ada la..jalan
kaki la...hehehe dan macam macam lagi...kesempatan ini juga saya nak ucapkan terima kasih dan minta maaf pada mana mana customer yang tempahannyer terpaksa saya batal last minit disebabkan masalah yg tidak terjsngka...harapnyer jgn. disimpan di dalam hati yer...: Luv u all... Ipoh Homemade Chocolate mengucapkan SELAMAT BERPUASA...


Pavlova buah campur...


Gambar yg baru sekarang dpt.. upload..hehe OREO CHEESE CAKE AND CUP CAKE CHOCOLATE KHURAI...


Tuesday, July 3, 2012

Alhamdulillah...

Alhamdulillah..selepas 2 tahun beroperasi baru semalam mendaftarkan perniagaan secara sah...:D Kini nama Ipoh Homemade Chocolate secara sah telah dimiliki..hehe nasib baik tak ada orang yang kidnap dulu dalam tempoh 2 tahun ni...kalau tak naya jugak...apa apa pun Ipoh Homemade Chocolate mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pelanggan yang bersama-sama Ipoh Homemade Chocolate selama ini dan Welcome kepada pelanggan baru....:D


Jambangan bunga coklat pulak...


Pop Cake Hantaran


Ini pun...


Lagi customernyer....:-)


Tempahan customer sebelum ni...TQ..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...